google-site-verification: google4fb7ea6f7f531a83.html
 
1/3
Guata.jpg

El Injerto Plantations have cool average temperatures, moderate humidity, and volcanic soils which are rich in organic substances. The distinct dry season produces even flowering and ripening coffee with the finest acidity, body, taste and subtle wine-like aromas. This El Injerto Uno Plantation coffee is ranked high every year in the Guatemalan specialty coffee competition, and it is the top of Guatemalan specialty coffee.

Notes Green Apple • Nuts • Brown Sugar

Producer  Arturo Aguirre

Area Huehuetenango

Variety Bourbon 70% Catuai 30%

Altitude 1500-2000 Meters

Processing Fully Washed 

Roasting level Medium Roast

Net Content 200g

El Injerto Traditional 

エルインヘルト農園は平均気温が冷涼で、適度な湿度があり、有機物質が豊富な火山性の土壌を有します。明確な乾季が均等な開花熟成を生み、結果として最上級の酸味、ボディ、味わい、ほのかなワインのようなアロマを持ったコーヒーを生み出します。

このエル・インヘルト・ウノ農園のコーヒーはグァテマラのスペシャルティコーヒーコンペティションにおいて、毎年上位に入賞しており、まさにグァテマラの頂点に位置するスペシャルコーヒーといえるでしょう。

Recommended Items